Super Soco

Super Soco is gespecialiseerd in elektrische tweewielers met een hoogwaardige kwaliteit. De Super Soco scooters worden geproduceerd in de volledig eigen ultramoderne fabriek in Nanjing, China. Super Soco combineert efficiënte, Chinese productiecapaciteiten met Europees design en biedt kwalitatieve elektrische voertuigen aan internationale markten.

CU mini

 De Super Soco CU: een compacte eenpersoons elektrische scooter uit de Super Soco range. Dankzij het compacte formaat heb je weinig stallingsruimte nodig en neem je deze Super Soco eenvoudig mee als je bijvoorbeeld reist met een camper of boot. 

CUx

 

Jouw go-to scooter slim, intelligent en oogstrelend, wie wil dat niet? De CUx beschikt over deze drie ingrediënten. Daardoor is de CUx de best verkochte elektrische scooter van dit moment. 

.

CPx

Comfort voor lange afstanden. Speciaal voor de intensieve rijders en voor professioneel gebruik is de CPx ontwikkeld

Hier kun je jezelf voorstellen en kort uitleggen wat je doet. Wat maakt jou uniek, hoe kun je je klanten helpen? Je hoeft niet veel te schrijven. Het is zelfs een goed idee om je teksten kort en simpel te houden - de meeste mensen lezen liever niet zoveel op een scherm.

TSx

 

Dynamische, evolutionaire beleving. De Super Soco TSx is de elektrische bromfiets die zorgt voor maximaal rijplezier. 

TC

 

De perfecte mix van klassiek en modern. Klassieke lijnen met moderne technologie, deze elektrische 'motorfiets' bewijst dat het kan!